Paikallinen taksisi Kouvolassa

044 240 5007

Tilaa taksi helposti meiltä Kouvolassa ja sen
lähiseuduilla

Yksittäisten taksikyytien lisäksi tarjoamme ammattimaiset Kela-taksipalvelut Kouvolassa, mikäli sinulla on oikeus käyttää vakituista taksia. Ratin takana on aina tuttu ja luotettava kuljettaja, joka varmistaa, että kyytisi sujuu jouhevasti ja mukavasti. Olemme kokenut Kela-taksi, ja soittamalla meille osaamme neuvoa sinua enemmän Kela-kyyteihin liittyen.

Teemme myös kuljetuspalvelumatkat (sote) ja pakettikuljetukset. Automme kuljettaa kerrallaan maks. 4 matkustajaa, mutta tarvittaessa järjestämme kyydin, kuten bussikuljetuksen, myös isommalle porukalle.

Asiakas aina palvelun keskiössä

Kouvolan taksi panostaa vahvasti asiakastyytyväisyyteen joten haluamme tarjota vain parasta mahdollista palvelua asiakkaillemme. Henkilökuntamme on ystävällistä ja palveluhenkistä. Otamme aina asiakkaan yksilölliset toiveet ja tarpeet huomioon. Tarvittaessa kuljettajamme auttaa esimerkiksi asiakkaan ovelta ovelle ja aina sisätiloihin asti.

Koulukyyti turvallisesti

Palveluihimme kuuluvat myös kunnan järjestämät koulukyyditykset sopimuksesta. Niin ikään koulukyyditykset edellyttävät, että kyyditettävällä on oikeus käyttää vakituista taksia. Vanhemmat voivat luottaa tuttuun kuljettajaan, joka varmistaa, että koululainen pääsee turvallisesti ja ajoissa kouluun sekä päivän päätteeksi kotiin.


Taksi lentokentälle - mukava tapa aloittaa matka

Saat meiltä luotettavat lentokenttäkuljetukset lentokentälle tai sieltä pois. Matka alkaa mukavasti, kun voit matkustaa rennosti ilman huolia Helsinki-Vantaanb lentokentälle mukavasti lentokenttätaksilla kotiovelta lähtien. Unohda pysäköintihuolet ja harvoin kulkevat bussit ja tee matkustamisesta mukavampaa lentokenttätaksilla. Kun lentokentälle on päästävä mukavasti ja hyvissä ajoin, me huolehdimme perillepääsystä. Muistathan ennakkotilata taksin lentokentälle hyvissä ajoin ennen matkalle lähtöä, jotta kyytisi onnistuu varmasti.


Kysy meiltä tarjousta myös pidemmälle matkalle!


Monipuoliset taksipalvelut Kouvolan taksista

Kela-taksi, koulukyydit, lentokenttätaksi, kuljetuspalvelumatkat (sote) ja pakettikuljetukset - ne saat kaikki yhdestä paikasta, paikalliselta taksiltasi. Kouvolan taksi palvelee sinua aina ammattitaidolla, luotettavasti ja edullisesti. Tutustu myös vaihtuviin tarjouksiimme! Kyydin ennakkotilaus takaa huolettoman lähdön, ja aina parhaaseen mahdolliseen hintaan. Taksin voit tilata meiltä helposti soittamalla suoraan Kouvolan taksin numeroon. Taksipalveluihimme koskeviin kysymyksiisi vastaamme parhaiten, kun soitat tai täytät sivulta löytyvän yhteydenottolomakkeen.


Tervetuloa turvalliseen ja luotettavaan kyytiin – Kouvolan taksiin!