Paikallinen taksisi Kouvolassa

044 240 5007

Tilaa taksi helposti meiltä Kouvolassa ja sen
lähiseuduilla

Yksittäisten taksikyytien lisäksi tarjoamme ammattimaiset Kela-taksipalvelut Kouvolassa, mikäli sinulla on oikeus käyttää vakituista taksia. Ratin takana on aina tuttu ja luotettava kuljettaja, joka varmistaa, että kyytisi sujuu jouhevasti ja mukavasti. Olemme kokenut Kela-taksi, ja soittamalla meille osaamme neuvoa sinua enemmän Kela-kyyteihin liittyen.

Teemme myös kuljetuspalvelumatkat (sote) ja pakettikuljetukset. Automme kuljettaa kerrallaan maks. 4 matkustajaa, mutta tarvittaessa järjestämme kyydin, kuten bussikuljetuksen, myös isommalle porukalle.

Koulukyyti turvallisesti

Palveluihimme kuuluvat myös kunnan järjestämät koulukyyditykset sopimuksesta. Niin ikään koulukyyditykset edellyttävät, että kyyditettävällä on oikeus käyttää vakituista taksia. Vanhemmat voivat luottaa tuttuun kuljettajaan, joka varmistaa, että koululainen pääsee turvallisesti ja ajoissa kouluun sekä päivän päätteeksi kotiin.

Lentokenttätaksi on mukava tapa aloittaa matka

Matka alkaa mukavasti, kun voit matkustaa huoletta Helsinki-Vantaan lentokentälle mukavasti lentokenttätaksilla kotiovelta lähtien. Unohda pysäköintihuolet ja harvoin kulkevat bussit ja tee matkustamisesta mukavampaa lentokenttätaksilla. Kysy meiltä tarjous pidemmälle matkalle!

Kela-taksi, koulukyydit, lentokenttätaksi, kuljetuspalvelumatkat (sote) ja pakettikuljetukset

Ne saat kaikki paikalliselta taksiltasi. Kouvolan taksi palvelee sinua aina ammattitaidolla, luotettavasti ja edullisesti. Tutustu myös vaihtuviin tarjouksiimme! Ennakkotilaus takaa huolettoman lähdön ja aina parhaaseen mahdolliseen hintaan. Taksin voit tilata meiltä soittamalla suoraan sivustomme numeroon. Kysymyksiisi vastaamme parhaiten, kun soitat tai täytät yhteydenottolomakkeemme.