Monipuoliset ja laadukkaat taksipalvelut Kouvolassa

Kaikki yhteystietomme

Kouvolataksi Juha Nuutinen tarjoaa laadukasta taksipalvelua Kouvolassa ja lähialueilla. Tarvittaessa kuljetus voidaan järjestää myös kauttamme esimerkiksi Helsinkiin, Lahteen tai Lappeenrantaan. Pidemmillä matkoilla sinun tulee aina pyytää meiltä edullista tarjousta.

Tavallisten taksikyytien lisäksi voit saada meiltä Kelan taksin, koulumatkat, lentokenttätaksit, kuljetuspalvelumatkat tai sote-ajot ja pakettikuljetukset. Tarjoamme laajan valikoiman kuljetuspalveluja sekä kotitalouksien että yritysasiakkaiden tarpeisiin.

Ota yhteyttä pitkällä kokemuksella toimivaan paikalliseen taksiin Kouvolassa, kun tarvitset luotettavia sekä laadukkaita ajoja, ja tilaa taksi. Kysythän myös lisätietoja, mikäli olet kiinnostunut tekemään kanssamme sopimuksen toistuvista ajoista!

Yhteydenottoon

Tavalliset taksikyydit

Tavalliset taksikyydit yksityisille asiakkaille ja yrityksille hoituvat kauttamme helposti sekä vaivattomasti. Voit tilata kyydin kätevästi puhelimitse. 

Mikäli olet kiinnostunut sopimaan yrityksellesi erityishinnoittelusta toistuvien kyytien osalta, ota yhteyttä ja saat meiltä edullisen tarjouksen pian. 

Tutustu myös matkailukyyteihin

Koulukyydit

Vanhemmat voivat luottaa tuttuun kuljettajaan, joka varmistaa, että koululainen pääsee turvallisesti ja ajoissa kouluun sekä päivän päätteeksi kotiin. Myös koronatilanteesta johtuen yksityiskyydin tilaamista kannattaa hyödyntää. Koulukyydin järjestely ja hinta sovitaan aina vanhempien ja taksikuljettajan välillä. 

Lentokenttätaksi

Saat meiltä luotettavat lentokenttäkuljetukset lentokentälle tai sieltä pois. Matka alkaa mukavasti, kun voit matkustaa rennosti ilman huolia Helsinki-Vantaan lentokentälle taksillamme kotiovelta lähtien.

Pakettikuljetukset

Taksin toteuttama pakettikuljetusratkaisu sopii erinomaisesti yritysten logistiikkatarpeisiin kiireellisten ja erityishuomiota vaativien pakettien kohdalla. Me noudamme paketit sovitusta paikasta ja toimitamme ne vastaanottajille suorinta tietä.

Kela-taksi ja kuljetuspalvelumatkat eli sote-taksi

Mikäli olet oikeutettu omaan vakiotaksiin Kela- tai sote-asioissa, tilaa taksi suoraan meiltä numerosta 044 240 5007.

Yhteydenottokuvake

Tilaa taksi Kouvolan taksi Juha Nuutiselta tai kysy lisää muista kattavista taksipalveluistamme!

Tavoitat meidät täältä